The Night Watchmen, de Mitchell Altieri

 The Night Watchmen
(2017) on IMDb

Títol original: The Night Watchmen The Night Watchmen website @tnwmovie @thenightwatchmenmovie TNWMovie
Any: 2016
País: Estats Units
Director: Mitchell Altieri @sffilms @mitchaltieri mitchsf Mitchell Altieri IMDB Mitchell Altieri Wikipedia
Guió: Ken Arnold @kenarnoldactor @kenarnoldactor, Dan DeLuca @contenderfilms @contenderfilms, Jamie Nash @Jamie_Nash @jamie4475
Música: Kevin Kerrigan Kevin Kerrigan wikipedia Kevin Kerrigan IMDB
Fotografía: Amanda Treyz Amanda Treyz website supertreyz@gmail.com
Montatge: Brett Solem @brettsolem Brett Solem IMDB
Vestuari: Dawn Sharp Dawn Sharp IMDB
Efectes Especials: Patrick Boyer Patrick Boyer IMDB
Efectes Visuals: Artem Miroshin Artem Miroshin web artmiroshin@gmail.com
Disseny de producció: Chester Myrick Stacy Chester Myrick Stacy IMDB
Productores: Contender Films Contender Films IMDB, Indie Entertainment, Orama Filmworks oramafilmworks, Studio BOH Studio BOH web
Distribución: Feature Films, Polyband
Intèrprets: Ken Arnold @kenarnoldactor @kenarnoldactor, Dan DeLuca @contenderfilms @contenderfilms, Kevin Jiggetts @KevinJiggetts, Kara Luiz @karaluiz, Max Gray Wilbur @max_thebrothergray MaxGrayWilbur, James Remar, Matt Servitto @MattServitto @mattservitto, Diona Reasonover @DionaReasonover @dionareasonover, Rain Pryor @rainpryor @rainpryor RainPryorProductions, Tiffany Shepis @TiffanyShepis @tiffanyshepis, Dan Franko @danfranko @danfranko11 DanFrankoActor, Matthew Bowerman, Gary Peebles @gforcestunts, Travis Hudson @westowind @westowind, Donald Imm @donaldimm @donaldimm, Sarah French

Sinopsi: En un poble miner de les muntanyes de l’Est dels Estats Units, l’ex-convicte Jack Mainfield es retroba amb la seva ex-parella Alma després de sis anys d’haver trencat la relació. Ara vol que l’amor de la seva vida vegi que, després de la seva estada a presó i la seva addicció a les drogues, ara és un home nou. Per això de seguida accepta la feina que li ofereix el seu germà gran, Mike, que és el predicador del poble. Així es converteix en el nou vigilant nocturn d’una antiga mina, ignorant de l’inquietant secret que amaga aquest fosc lloc.

The Night Watchmen, de Mitchell Altieri

Films Molins 2017 |