Eat Local, de Jason Flemyng, a la Sessió Movistar+

 Eat Locals
(2017) on IMDb

Títol original: Eat Local (Eat Locals)
Any: 2016
Durada: 89 min.
País: Regne Unit
Director: Jason Flemyng
Guió: Danny King
Música: James Seymour Brett
Fotografía: Chas Bain
Productora: Evolution Pictures / Hereford Films
Intèrprets: Freema Agyeman, Mackenzie Crook, Charlie Cox, Tony Curran, Vincent Regan, Eve Myles, Nicholas Rowe, Dexter Fletcher, Nick Moran, Ruth Jones, Ben Starr, Annette Crosbie, Tine Stapelfeldt
Qualificació: NO RECOMANAT PER A MENORS DE 18 ANYS

Sinopsi: A una apartada casa de la campinya anglesa, es vol celebrar la primera reunió en 50 anys de tots els vampirs del país. També hi arriba en Sebastian guiat per Vanessa, una seductora dona madura amb qui pretén passar una nit de passió inoblidable. L’inexpert jove de seguida descobrirà que l’estimulant vetllada acabarà com el rosari de l’aurora quan la seva acompanyant decideix presentar-li els seus amics. Per en Sebastian, el comportament dels amics de Vanessa és força peculiar i no va errat; en quan els coneix es revelen com un grup de vampirs afamats i impacients per satisfer la seva set de sang. A partir d’aquest moment, l’objectiu del protagonista serà la lluita per la supervivència dins de la casa.

Eat Local, de Jason Flemyng

Eat Local, de Jason Flemyng

Films Molins 2017 |