Mom and Dad, de Brian Taylor

Premi Millor Director terrorMolins 2017 per Brian Taylor

 Mom and Dad
(2017) on IMDb

Titol original: Mom and Dad
Any: 2017
Duració: 83 min.
Pais: Estados Unidos
Director: Brian Taylor
Guió: Brian Taylor
Música: Mr. Bill
Fotografia: Daniel Pearl
Productora: Armory Films, Three Point Capital, Zeal Media
Intèrprets: Nicolas Cage, Selma Blair, Anne Winters, Joseph D. Reitman, Zackary Arthur, Olivia Crocicchia, Brionne Davis, Tyler Sopland, Bishop Stevens, Matthew W. Allen, Dale Miller, Ellen Marguerite Cullivan, George Griffith, Marilyn Dodds Frank, Michelle Poole, Kris Jerome Flowers

Sinopsi: Una misteriosa epidèmia en forma de bogeria massiva provoca que els pares ataquin violentament als seus fills. Carly i Joshua tractaran de sobreviure, amenaçats pels seus pares interpretats per Nicolas Cage i Selma Blair.

Mom and Dad, de Brian Taylor

Mom and Dad, de Brian Taylor

Films Molins 2017 |