Sesión Infantil de Cortometrajes domingo 12

Per tercer any consecutiu el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei durà a terme una sessió infantil de curtmetratges de terror. Serà el diumenge 12 de novembre, al Teatre La Peni. De nou serà una doble sessió: una selecció de curts per a nens i nenes de 6 a 9 anys i una altra per a nens i nenes de 10 a 12 anys.

Seguim apostant per la cultura i la gestió de les emocions, aprofitant el potencial de l’audiovisual per aprendre i gaudir de la por. Saber gestionar la por, evitar que ens paralitzi, ens ajuda també a reconèixer en quins casos estem sent temeraris davant d’una situació, i per tant ens permet minimitzar el risc de resultar danyats.

El terror i el misteri són l’eix principal dels curts, però com sempre no faltaran les necessàries dosis de comèdia i humor. Hi haurà curtmetratges procedents d’Espanya, Polònia, Moldàvia, Islàndia, Gran Bretanya, Estats Units, Canadà, Mèxic i Argentina. I, com en l’edició de l’any passat, el centre cultural la Cuquera de Molins de Rei aporta també dos curtmetratges creats i realitzats pels assistents al casal estiuenc “Estiu de Cine”.

Com l’any passat, la sessió tindrà un caràcter solidari: servirà per recollir fons per a l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens oncològics de Catalunya), que treballa per ajudar els nens malalts de càncer i les seves famílies. Tots els beneficis seran per a ells, és per això que es demanarà l’aportació d’un euro per assistent.

Sessió Infantil de Curtmetratges

Molins 2017 |