El dijous 16 de novembre va tenir lloc la conferència Gamificació i Cinema: Jocs de Taula que expliquen històries a la Sala Gòtica de Molins de Rei.

A continuació us presentem els ponents d´aquesta interesant conferència.

Josep Maria Allué Esteve

Gamificació i Cinema: Jocs de taula que expliquen històriesDisenyador de jocs de taula infantils, familiars i virtuals de caràcter lúdic i educatiu. També ha escrit diversos llibres vinculats als jocs i l’educació. Desenvolupa jocs i activitats lúdiques aplicades a la formació, la comunicació i accions de màrqueting. Creador de jocs promocionals i de programes televisius (Física y Química, Ahora caigo, Saber y Ganar). Els seus jocs es distribueixen a nivell internacional.
Soci Director de l’empresa IdeaLúdica fundada el 2011 i especialitzada en el procés de creació i desenvolupament de jocs, videojocs de sensibilització social i activitats lúdiques educatives i formació.

Guanyador de premis de caire internacional. Al Festival de Jocs de Cannes de 2017 va guanyar el primer premi, As d’or infantil pel joc Kikou le Coucou, dissenyat amb la participació de Viktor Bautista i editat per Haba. I l’any 2016 al Festival Internacional de Jocs de Córdoba va guanyar el Premi a l’autor del Joc espanyol de l’any pel joc Capitan Flint editat per Viravi, ubicada a Barcelona.

Podeu consultar el seu perfil professional en aquest enllaç.

José Manuel Pedraz

Allò que es contrari a ser divertit no és seriós, simplement avorrit. Tots nosaltres podem fer front a molts dels reptes als que estem exposats en el nostre quotidià amb tot el poder que ens transmet el joc. El que és tangible, la melangia, la personalització, la novetat, la narrativitat o la relació són eines que hom pot fer servir per obtenir les nostres fites més exigents.

Màster en gamificació i transmèdia storytelling, formador de formadors, project manager, tècnic de màrqueting, community manager i coaching empresarial. Considera que el desenvolupament de qualsevol activitat es situa en una bona formació que es complementi amb la pròpia experiència personal. Responsable de la pàgina a la A la luz de una bombilla on potencia totes aquestes eines i defensa fer les coses de una manera diferent per tal d’aconseguir resultats diferents als usuals.

Podeu consultar el seu perfil professional en aquest enllaç.

Pak Gallego

Ha convertit la seva passió de jugar en la seva professió. Dissenyador i editor de jocs i director general de l’editorial de Jocs, Guerra de Mitos. Publica altres jocs d’autors nacionals i internacionals. És creador del joc Guerra de Mitos que compta amb moltes ampliacions i distribució internacional. Amb una temàtica de mitologia i semblant en mecàniques al conegut Magic. L’altre joc que ha creat es diu Scape i està basat en la pel·lícula de la segona guerra mundial La gran evasión (Sturges, J. 1963).

Arrel de la publicació d’un joc anomenat Crowfunding, el joc, és responsable de les noves campanyes de jocs de la plataforma de crowdfunding Verkami on aconsella als autors abans de publicar tot guiant-los durant els dies que està en marxa al campanya del joc. Ara gestiona tot el que està vinculat a noves propostes lúdiques.

Álvaro Lerma (moderador)

Enginyer de camins i executive MBA amb experiència en gestió de projectes de construcció i equipaments. Co-fundador de l’editorial de jocs de taula 2Tomatoes. També treballa com a business coach i és mentor voluntari de Talentous. L’editorial forma part de Ludo, associació de creadors de jocs de taula.

Podeu consultar el seu perfil professional en aquest enllaç

Gamificació i Cinema: Jocs de taula que expliquen històries – Molins Horror Games

Molins 2017 |