Premio Blogos de Oro al Mejor Cortometraje de TerrorÉs un plaer pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei no només prolongar sinó que també ampliar la nostra col·laboració amb la Asociación Premios de Cine Blogos de Oro. Ho fem aquest any atorgant el nou Premi Blogos de Oro al Millor Curtmetratge de Terror escollit entre els participants al concurs de curts de Blogos de Oro 2018.

Fins el 31 de gener encara pots insrcriure el teu curtmetratge en aquest enllaç. Simplement ha de ser un curt de producció espanyola estrenat durant el 2017.

Un jurat integrat per tres membres de l’equip del Festival valorarà els curtmetratges de gènere d’entre tots els rebuts a concurs i el guanyador serà anunciat el diumenge 25 de març a través de la nostra conta de Twitter @terrormolins en el marc de la gala virtual d’entrega dels premis Blogos de Oro 2018, que tindrà lloc com cada any al hashtag #BlogosDeOro.

El curt guanyador del Premi Blogos de Oro al Millor Curtmetratge de Terror en col·laboració amb TerrorMolins serà projectat fora de concurs al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2018, que celebraren al novembre d’aquest any.

Aviat aunciarem les dates concretes per a aquesta pròxima edició del Festival en la que tornarem a tenir el Premi de la Crítica d’Oro al Millor Llargmetratge i al Millor Curtmetratge de les respectives seccions oficials a concurs del TerrorMolins.
.

Premi Blogos de Oro al Millor Curtmetratge de Terror

Molins 2018 |