12o Concurso de Microrrelatos TerrorMolins 2018

Engeguem de nou el Concurs de Micro-relats del Festival de Terror de Molins de Rei en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca Pau Vila. Fins el proper 30 de setembre de 2018, podeu presentar els vostres treballs englobats dins del gènere de terror, ja siguin en prosa o en vers, català o castellà; tot sense superar les 333 paraules.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

.

Són ja 12 edicions que avalen un concurs que pretén fomentar la creació literària i el gust per la literatura de terror i que, en la darrera edició, va rebre més de 500 treballs de tot Espanya i Hispano-Amèrica. Un gran èxit que esperem que es repeteixi un any més amb la vostra participació.

Per segon any, a més dels dos premis principals, atorguem també un Premi especial Instituts per als alumnes de batxillerat, la cultura no entén d’edats i animem també al públic més jove a afegir-se a aquesta iniciativa.

Allibereu l’escriptor més terrorífic que porteu dintre, invoqueu les musses del terror, i no dubteu a enviar-nos els vostres treballs.

12o Concurso de Microrrelatos TerrorMolins 2018

12è Concurs de Microrelats TerrorMolins 2018

Molins 2018 |