Un any més posem en marxa el nostre Concurs internacional de Curtmetratges de Terror del Terrormolins. Des d’avui i fins el 31 d’agost podeu enviar els vostres treballs a través de les plataformes Festhome i FilmFreeway.

Recordeu que les pel·lícules no poden superar el 18 minuts de durada i que les obres han d’estar englobades dins del gènere de terror en qualsevol de les seves vessants i subgèneres i, per descomptat, en qualsevol idioma.

Podeu consultar les bases detallades del concurs i la dotació de premis en .

Recordeu també que tots els curts seleccionats seran projectats en la sessió de curts del Festival que tindrà lloc el dia 10 de novembre a la seu principal del Festival, el Teatre de la Peni. Sens dubte, es tracta d’una de les sessions més exitoses del Festival en què el públic gaudeix de la projecció de totes les peces seleccionades.

Com a festival de referència mundial en el gènere de Terror, estimem i cuidem el món del curtmetratge i, per això, us animem a que envieu els vostres treballs.
No deixeu de consultar les
bases en aquest enllaç.

17è Concurs de Curts de Terror Molins Film Festival 2018

Molins 2018 |