Cortos finalistas y Jurado de los Premios TAC 2018

Un any més, el Cryptshow Festival de Badalona ha estat el teló de fons on s’han conegut els cinc curts finalistes als premis TAC 2018:

  • CUERNO DE HUESO (Adrián López, 2017)
  • EL SUEÑO ESPACIAL (Ignacio Malagón, 2016)
  • iMEDIUM (Alfonso García, 2016)
  • JUSTICIA JUSTICIERA III (Rafa Dengrà, 2016)
  • WASTE (Laura Sisteró i Alejo Levis, 2016)

El palmarés està format pels premis al Millor Curtmetratge, al Millor Maquillatge/FX i a la Millor Interpretació. El jurat constituït per Paco Ruiz, Maite Pascual i Mònica Garcia Massagué, donarà a conèixer el seu veredicte el dissabte 27 d’octubre dins els actes del festival Cardoterror de Cardedeu.

El Jurat

Els membres del Jurat dels Premis TAC de curtmetratges 2018 son:

  • PACO RUIZ: realitzador i director de fotografia. Autor de diversos treballs audiovisuals entre curtmetratges i documentals. L’any passat va guanyar el premi TAC al millor curtmetratge per Silente, amb el qual va tenir prop de 50 premis i seleccions a festivals de tot el món.
  • MAITE PASCUAL: membre del portal web especialitzat en cinema de gènere Terrorweekend. Dissenyadora i creadora gràfico-visual, és l’autora, entre altres, dels cartells del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, d’on a més forma part de l’àrea de comunicació.
  • MÒNICA GARCIA MASSAGUÉ: llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques, a banda d’escriptora. Ha estat cap de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya on actualment exerceix com a sots-directora de la seva fundació.

Samarretes TAC

Per primera vegada s’han dissenyat unes samarretes del TAC que podreu adquirir a qualsevols dels 9 Festivals membres de la Federació formada pel Festival de Cinema de Terror de Sabadell, el Sant Cugat Fantàstic, el Cryptshow Festival de Badalona, l’InFest de Rubí, el Fantosfreak de Cerdanyola del Vallès, el Fangosfest d’Amposta, el B-Retina de Cornellà, el Cardoterror de Cardedeu i nosaltres, el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei també conegut com a terrorMolins.

Camisetas TAC

Curts finalistes i Jurat del Premis TAC 2018

Actualitat |