El 12è Concurs de Microrelats de Terror 2018 presenta el segon “Premi Especial Instituts” adreçat a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius. El premi consisteix en una entrada per a les 12 Hores.

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca Pau Vila, convoquen el 12è Concurs de Microrelats de Terror – 2018, dedicat a relats que s’integrin dins el gènere de terror, escrits en català i/o castellà.

Descarrega el DOSSIER d’activitats didàctiques per a Instituts del terrorMolins 2018

Després de l’èxit de l’edició anterior, més de 90 microrelats rebuts d’instituts d’arreu de Catalunya, l’edició d’enguany manté el “Premi Especial Instituts” destinat a nois i noies de Batxillerat o Cicles Formatius que hi vulguin participar.

L’objectiu d’aquest premi és potenciar el gaudi per la literatura del gènere de terror, fomentar la creació literària i la expressió escrita dels joves a través de la construcció de textos literaris breus (màxim de 333 paraules).

Aquesta categoria inclourà dos premis: el millor microrelat escrit en llengua catalana i el millor microrelat en llengua castellana. Els guanyadors obtindran una entrada per a les 12 Hores de Terror i un lot de productes de marxandatge del Festival.

El termini d’admissió dels treballs pel Premi Instituts finalitzarà el dilluns 15 d’octubre de 2018, i s’hauran de fer arribar per correu electrònic, com a document de text adjunt, a la següent adreça: relats@molinsfilmfestival.com

Podeu consultar les bases que regeixen aquest concurs en el següent enllaç.

Premio Institutos del Concurso de Micro-relatos de Terror 2018

Premi Instituts del Concurs de Microrelats de Terror 2018

Molins 2018 |