Ens complau comunicar que, un any més, el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei i l’Editorial Hermenaute han col·laborat per fer possible un nou llibre. Enguany, us presentem un assaig col·lectiu entorn a l‘obra del cineasta nord-americà Brian De Palma, el gran protagonista de la propera edició del festival.

Podeu adquirir el llibre en pre-venda a un preu especial amb descompte en aquest enllaç

Sota el títol de De Palma Vs De Palma, aquest assaig indaga sobre alguns dels conceptes essencials de l‘obra depalmaniana a partir de la visió personal de sis autors, cadascun dels quals centra el seu anàlisi individual en una daquestes constants.

Com és habitual, el llibre, coordinat per el director artístic del Festival Albert Galera, compta amb la signatura de crítics prestigiosos i la participació d’integrants del festival com Antonio José Navarro, Gerard Fossas, Jordi Batet, Jaume Claver, Ignasi Juliachs i el propi Albert Galera.

Keith Gordon, actor en dues pel·lícules de Brian De Palma, ha col·laborat escrivint l’emotiu pròleg del llibre.
De Palma Vs De Palma, es publicarà poc abans de la celebració de la 37à edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei que comença el 9 de novembre.

De Palma vs De Palma

Molins 2018 |