Book Of Monsters, de Steward Sparke

Premiere espanyola

Book of Monsters és una pel·lícula de monstres plena d’acció protagonitzada per dones, inspirada en el cinema de terror i culte dels 80 i 90, incloent Scream, Gremlins i Buffy the Vampire Slayer.Dossier de premsa

Títol original: Book Of Monsters
Any: 2018
Durada: 84 min.
Pais: Regne Unit
Director: Steward Sparke
Guió: Paul Butler
Música: Kyoto Dragon
Intèrprets: Lyndsey Craine,Michaela Longden, Lizzie Stanton, Anna Dawson, Rose Muirhead,Steph Mossman
Productora: Dark Rift Films

Sinopsi: La festa d’aniversari de Sophie es converteix en un bany de sang quan sis monstres terrorífics apareixen a casa seva , amb la intenció de devorar als convidats a la festa i matar a qualsevol que intenti marxar-se. Mentre els seus amic són atacats, Sophie ha de reunir una banda de inadaptats per enviar de tornada als seus nous companys a l’infern

Book of Monsters, de Steward Sparke

Films Molins 2018 |