Divendres 16 de novembre, 10ª Mostra de Curtmetratges de Terror per a Instituts, al Teatre de La Peni.

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei presenta la 10ª edició de la Mostra de Curtmetratges de Terror per a Instituts. Des del 2009, més de 7.000 alumnes de batxillerat, de diferents poblacions del Baix Llobregat, han gaudit de la sessió de curts per a instituts. És una de les seccions més interessants del Festival pel seu caràcter didàctic i per la gran experiència que viuen els alumnes que ens visiten.

Descarrega el DOSSIER d’activitats didàctiques per a Instituts del terrorMolins 2018

En aquesta edició es projectarà una selecció dels millors curtmetratges presentats a competició en la passada edició del festival. Els curtmetratges exhibits es seleccionen tenint en compte els criteris de qualitat, representativitat i adequació al públic objectiu de la mostra, alumnes de batxillerat. En aquesta edició ens acompanyarà Mireia Noguera, directora de cinema, que presentarà als alumnes el curtmetratge “Centrifugado”, guanyador del Premi al Millor Curtmetratge del 36è Festival de Terror de Molins de Rei. Com cada any, també comptarem amb la presència de membres de Thuya Escuela que ens mostraran els secrets de l’art del maquillatge més terrorífic.

La Mostra de Curtmetratges per a Instituts té una durada aproximada de 90 minuts, i es celebra al Teatre de La Peni de Molins de Rei, en doble horari de matí (a les 10h i a les 12h). L’activitat és gratuïta i per participar-hi cal inscripció prèvia per telèfon (Tel. 936801681) o per correu electrònic. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb: gloria.massana@molinsfilmfestival.com

10ª Mostra de Curtmetratges per a Instituts

Molins 2018 |