L’ESCAC amplia la seva oferta de xerrades educatives, dins del projecte Aula de Cinema, pel Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

Aquesta edició, el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei amplia l’oferta d’activitats destinada als alumnes de secundària de Molins de Rei i rodalies amb dues xerrades impartides per docents de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) dins del projecte “Aula de Cinema”.

Descarrega el DOSSIER d’activitats didàctiques per a Instituts del terrorMolins 2018

Aula de Cinema és un projecte organitzat per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona (de la que forma part la Biblioteca Pau Vila) i l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya que, a través de conferències sobre cinema i el procés de creació d’una pel•lícula, vol difondre la cultura cinematogràfica entre els ciutadans.

Les xerrades que s’oferiran enguany són:

  • Adaptacions literàries: Frankenstein”, a càrrec de Dani Jariod, professor de l’ESCAC, destinada als alumnes de Batxillerat que cursin l’assignatura de Literatura Universal. Data: Dilluns 12 de novembre de 2018, a les 10h. Descargar tríptico
  • Els oficis del Cinema”, a càrrec de Daniel Agudo, professor de l’ESCAC, destinada als alumnes de 3r i 4t d’ESO que vulguin introduir-se en la creació cinematogràfica. Data: Dimecres 14 de novembre de 2018, a les 10h i a les 12h. Descargar tríptico

Ambdues xerrades tenen una durada màxima de 2 hores i s’impartiran al Teatre de La Peni de Molins de Rei, en horari de matí. L’activitat és gratuïta i per participar-hi cal inscripció prèvia per telèfon (Tel. 936801681) o presencialment a la Biblioteca Pau Vila. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb: gloria.massana@molinsfilmfestival.com

Aula de cinema al terrorMolins 2018

Molins 2018 |