Dementia 13 (Francis Ford Coppola, 1963)

“Un thriller notablement segur i competent. Diversos dels seus components indiquen la creativitat que encara vindria de Coppola … i el producte acabat és un testimoni del seu enginy.” John Charles, Video Watchdog.

Títol original: Dementia 13
Any: 1963
Durada: 75 min.
País: Estats Units
Direcció: Francis Ford Coppola
Guió: Francis Ford Coppola
Música: Ronald Stein
Fotografía: Charles Hanawalt (B&W)
Intèrprets: William Campbell, Luana Anders, Bart Patton, Mary Mitchell, Patrick Magee, Eithne Dunn
Productora: Coproducció EEUU-Irlanda
Productor: Roger Corman

Sinopsi: Quan John Halloran mor d’un infart, la seva dona te por de no cobrar l’herència. Llavors escriu una carta a la resta de la família anunciant que John ha hagut de marxar a Nova York per negocis. Quan va a la casa familiar per buscar la manera de quedar-se amb els diners, descobreix que la família està celebrant un morbós ritual….

Dementia 13 (1963)

Dementia 13 (1963)

Films Molins 2018 |