Del 26 d’octubre al 25 de novembre, la sala d’exposicions de Ca n’Ametller de Molins de Rei, acollirà una exposició excepcional al voltant de l’obra del cineasta nord-americà Brian De Palma organitzada per el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

Formada per una recopilació del material, propietat del col·leccionista particular Jordi Batet, l’exposició exhibirà cartells de totes les pel·lícules del director de Carrie, fotografies de rodatge, vestuari, figures d’alguns dels seus personatges, vinils de les seves bandes sonores, i les novel·les en les que s’han basat algunes de les seves pel·lícules, entre altre material. El visitant també podrà gaudir d’una peça audiovisual creada per a l’ocasió.

Exposició “Brian De Palma. La mirada desdoblada”: 26 d’octubre al 25 de novembre a Ca n’Ametller de Molins de Rei

Durant el període de l’exposició, es celebraran diverses conferències al voltant de l’obra de Brian De Palma i es presentarà un llibre commemoratiu que indaga en les claus de la seva filmografia. La celebració d’aquesta exposició forma part de les activitats organitzades pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, la propera edició del qual té com a leitmotiv al gran cineasta, sota el concepte de De Palma Vs. De Palma.

Brian De Palma. La mirada desdoblada. Expo terrorMolins 2018

Brian De Palma. La mirada desdoblada. Expo terrorMolins 2018

Molins 2018 |