Ja us havíem informat de les dates de la 37 edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, i ara tenim l’honor de presentar el cartell oficial de l’edició d’aquest any del nostre terrorMolins.

Com bé sabeu, el leitmotiv d’aquesta edició és De Palma vs De Palma, concepte en el qual es basa el cartell del terrorMolins 2018.

Per sisè any consecutiu Maite Pascual s’ha encarregat del disseny del pòster del Festival, que està inspirat en una de les escenes més conegudes de la pel·lícula Carrie (1976) i reflecteix la tendència al desdoblament del seu director, Brian De Palma. El cineasta és el gran protagonista d’aquesta edició i l’homenatge queda patent tant en les sessions retrospectives com en el llibre oficial d’aquest any del terrorMolins i, sobretot, en l’exposició “Brian De Palma. La mirada desdoblada” que inaugurarem a finals d’octubre.

A més, podreu veure que el cartell incorpora l’estil i la tipografia característics de la nova imatge corporativa del Festival que estrenem enguany i que s’emmarca en un esforç per oferir un Festival cada cop millor a tots del nivells però que conserva la nostra essència.

Cartel terrorMolins 2018

Cartell terrorMolins 2018

Molins 2018 |