Sesiones Movistar Plus en el terrorMolins 2018

Arrel de la col·laboració amb Movistar+ en aquesta edició del Festival hem programat de nou les #SessionsMovistarPlus, una doble sessió gratuïta que tindrà lloc el dimarts 13 de novembre a partir de les 17:30h. amb els títols Leatherfacel i Los Huérfanos, que s’estrena simultàniament al Festival i a Movistar+.

Properament us indicarem com aconseguir la vostra invitació per assistir de forma gratuïta a la sessió.

La projecció es farà al Teatre de la Peni, seu principal del Festival, i serà, sens dubte, una gran ocasió per gaudir de dos grans títols de gènere en pantalla gran i de forma totalment gratuïta. Tots dos títols també es podran veure a Movistar+.

#SessionsMovistarPlus: Leatherface + Los Huérfanos – sessió doble gratuïta

Leatherface en la Sesión Movistar Plus

Sessions Movistar Plus al terrorMolins 2018

Molins 2018 |