The Fury, de Brian De Palma

Enguany es cumpleixen 30 edicions des de la projecció de The Fury a l’edició VII del terrorMolins.
 The Fury
(1978) on IMDb

Títol original: The Fury
Any: 1978
Durada: 118 min.
País: Estats Units
Direcció: Brian De Palma
Guió: John Farris
Música: John Williams
Fotografía: Richard H. Kline
Intèrprets: Amy Irving, Kirk Douglas, John Cassavetes, Carrie Snodgress, Charles Durning, Fiona Lewis, Andrew Stevens, Carol Eve Rossen, Rutanya Alda, Joyce Easton, William Finley, Jane Lambert, Dennis Franz, Daryl Hannah, Laura Innes
Productora: 20th Century Fox

Sinopsi: Una jove amb poders extrasensorials intenta ajudar a un desesperat ex-agent del govern (Kirk Douglas) el fill del qual, també amb poders, ha estat segrestat per una organització que pretén aprofitarse de les seves facultats especials..

The Fury, de Brian De Palma

The Fury, de Brian De Palma

Films Molins 2018 |