The Cremator, de Juraj Herz

La pel·lícula vindrà seguida d’una taula redonda amb Javier Rueda (programador del Zumzeig), Carlos Benítez (webmaster de Proyecto Naschy) i Albert Galera (Director Artístic del terrorMolins). Ens detallaran les interioritats de la pel·lícula i a continuació donarem pas a una ronda de preguntes per part del públic per que els ponents puguin respondre els dubtes sorgits arran de la projecció.
 Cremator
(1969) on IMDb

Títol original: Spalovac mrtvol (The Cremator)
Any: 1969
Durada: 95 min.
País: Checoslovaquia
Direcció: Juraj Herz
Guió: Juraj Herz, Ladislav Fuks (Novela: Ladislav Fuks)
Música: Zdenek Liska
Fotografía: Stanislav Milota (B&W)
Intèrprets: Vlasta Chramostová, Rudolf Hrušínský, Jirí Menzel, Ilja Prachar, Jana Stehnová, Milos Vognic
Productora: Filmové Studio Barrandov / Sebor

Sinopsi: El senyor Karel domina als seus familiars, amics i empleats. Només es preocupa de que el trànsit dels difunt cap al més enllà sigui el més net i ràpid possible, ho fa incinerant cadàvers al cementiri on treballa.

El incinerador de cadáveres (1969)

The Cremator (1969)

Films Molins 2018 |