Us presentem l’Espot de la 37ª edició del terrorMolins realitzat un any més pel cineasta Paco Ruiz, responsable de la realització de l’espot del Festival des de 2006. Gens millor que les paraules del propi director per explicar l’origen i desenvolupament del mateix.

Ha estat el més complex de rodar fins al moment. La idea va partir de la imatge del poster d’enguany. M’ajuda bastant tenir una referència i crec que és bo que tot vagi amb el mateix to. El concepte era recrear el moment d’una foto de graduació homenatjant a Carrie. La inspiració va venir donada per les pròpies influències de De Palma al cinema de Hitchcock i més concretament al famós plànol de Psicosi. Un moviment de càmera de l’estil més clàssic de De Palma, pura narrativa cinematogràfica, donant a poc a poc la informació de lectura a l’espectador, buscant delicadesa i elegància. Partint d’aquí, tot va relacionat amb una sola mirada, la del director, la de la pròpia actriu Paula Orteu i una obsessió, en aquest cas la del Festival amb el Director i el gènere.

Paco Ruiz és graduat en direccio de fotografia per l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), ha exercit de realitzador, muntador, escriptor i director de fotografia. És el responsable dels nostres espots des de 2006 i director del documental “30 anys de Festival de Molins de Rei“. Recentment ha estrenat el seu curtmetratge de gènere Insídia, produït per ESCAC Films i protagonitzat pels actors Albert Baró i Pau Poch.

Spot TerrorMolins 2018

Molins 2018 |