Bases participacion del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2019
 

Un any més posem en marxa el nostre Concurs internacional de Curtmetratges de Terror del Terrormolins. Des d’avui i fins el 31 d’agost podeu enviar els vostres treballs a través de les plataformes Festhome i FilmFreeway.

Com a novetat aquesta edició hem augmentat la dotació econòmica dels premis fins els 2.000€.

Recordeu que les pel·lícules no poden superar el 18 minuts de durada i que les obres han d’estar englobades dins del gènere de terror en qualsevol de les seves vessants i subgèneres i, per descomptat, en qualsevol idioma.

Podeu consultar les bases detallades del concurs i la dotació de premis en aquest enllaç.
 
17 th, November 2018, Teatre La Peni, Molins de Rei, Catalunya.
 
Recordeu també que tots els curts seleccionats seran projectats en la sessió de curts del Festival que tindrà lloc a la seu principal del Festival, el Teatre de la Peni. Sens dubte, es tracta d’una de les sessions més exitoses del Festival en què el públic gaudeix de la projecció de totes les peces seleccionades.

Els curts seleccionats a Secció Oficial optaran també al Premi Melies de Plata al Millor Curt 2019 que atorguem com a membres de la Federació Europea de Festivals de Cine Fantàstic (European Fantastic Film Festivals Federation – EFFFF).

Com a festival de referència mundial en el gènere de Terror, estimem i cuidem el món del curtmetratge i, per això, us animem a que envieu els vostres treballs.

Festhome
 
FilmFreeway

No deixeu de consultar les bases en aquest enllaç.
 
18th competitition of Horror Short Films terrorMolins Horror Film Festival 2019

18è Concurs de Curts del terrorMolins 2019

Bases, Molins 2019 |