El nostre col·laborador Movistar+ ha anunciat les estrenes per als seus canals Movistar Estrenos i Movistar CineDoc&Roll per a aquest mes d’abril entre els quals destaquem dos títols projectats en el Festival.

REVENGE

Espectacular debut de la directora Coralie Fargeat amb una trepidant pel·lícula que va ser projectada al  terrorMolins en l’edició 2017. Un “rap-revenge” sense concessions, lloat ferventment per la crítica especialitzada que us deixarà pegats al sofà.

Revenge y Mamá y Papá en abril en Movistar+

Tres homes casats rics es reuneixen anualment per a anar-se de caça. Però aquesta vegada, un d’ells ve acompanyat del seu amant, una jove que desperta ràpidament l’interès dels altres dos. Les coses es compliquen dramàticament per a ella… Deixada per morta enmig del no-res, la noia torna a la vida, i el joc de caça es converteix en una venjança implacable.

Podeu consultar els propers passis i els detalls de la pel·lícula a Movistar+ en aquest enllaç

MAMÁ Y PAPÁ

Comedia negra de terror protagonitzada per un deslligat Nicolas Cage i Selma Blair sota la direcció de Brian Taylor que va guanyar el Premi a la Millor Direcció en l’edició 2017 del terrorMolins. Sota una premissa original i aterridora s’amaga una cinta que destrueix els clixés de la famila feliç i s’atreveix a convertir als pares en uns veritables monstres.

 

Una misteriosa epidèmia en forma de bogeria massiva provoca que els pares ataquin violentament als seus fills. Carly i Joshua tractaran de sobreviure a l’atac dels seus progenitors en un dia que promet ser molt llarg.

.Podeu consultar els propers passis i els detalls de la pel·lícula  a Movistar+ en aquest enllaç.

Revenge i Mamá y Papá a l´abril a Movistar+

Molins 2019 |