Pròxima publicació del llibre Microrelats de Terror 2007-2018 del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei anuncia la publicació del recull de tots els relats premiats durant la història del Concurs de Microrelats de Terror que organitza en col·laboració amb la Biblioteca el Molí, abans Biblioteca Pau Vila, i l’Ajuntament de Molins de Rei. Un concurs literari que va arrencar el 2007, ja fa més d’una dècada. Un concurs viu que ha anat evolucionant paral·lelament al festival i a la nostra societat. Són molts els canvis que ha experimentat el concurs en aquests darrers dotze anys, malgrat això sempre ha mantingut intacte els seu esperit i objectiu fonamental: fomentar la creació literària i el gust per la literatura de terror.

Aquest projecte és hereu de la gran experiència que va suposar la edició limitada del Recull de relats (2004-2011) del Festival Cinema de Terror de Molins de Rei. Un llibre que avui ja és impossible de trobar i que va rebre molt bones crítiques. L’objectiu d’aquesta nova publicació és donar a conèixer la gran qualitat de relats i la diversitat d’autors que han estat premiats durant la llarga vida del concurs, alguns dels quals han desenvolupat una important trajectòria literària. No com podia ser d’una altra manera, el pròleg està signat per Lluís Rueda, escriptor, guionista, analista cinematogràfic i director de l’editorial Hermenaute.
El Festival sempre ha apostat pel terror com un gènere total que explora els límits de la realitat i trenca els arquetips morals. Els microrelats que trobareu en aquest llibre són un mitjà privilegiat per experimentar el terror des dels límits del llenguatge i de la imaginació. Nosaltres posem el terror, vosaltres els límits. Si us atreviu, endinseu-vos-hi.

Libro Microrelatos de Terror 2007-2018 terrorMolins

Llibre Microrelats de Terror 2007-2018

Molins 2019 |