Nuevo Premio a la Mejor Banda Sonora y lista terrorMolins en Spotify

 

El poder d’influència de la música des de la seva aparició sobre l’ésser humà és innegable, som poc conscients de la importància de la música en les pel·lícules a l’hora de crear diferents atmosferes, transmetre sentiments dels personatges, inundar d’emocions a l’espectador  o senzillament acompanyar al públic durant moments transcendents o transicionals de qualsevol pel·lícula.

 
És per això que per a aquesta edició del terrorMolins ens complau informar-vos de la creació d’un nou guardó que afegim a la Secció oficial de Llargmetratges i que se suma als ja existents de Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Actor, Millor Actriu, Millors Efectes Especials i Millor Guió.

Es tracta del Premi a la Millor Banda Sonora i que a l’igual de la resta de premis de la Secció Oficial serà decidit pel nostre jurat de llargmetratges, el qual confirmarem en els pròxims mesos.

Aprofitem l’ocasió, per a anunciar-vos la creació d’una llista en Spotify que porta per nom terrorMolins en les quals anirem incorporant les millors bandes sonores i cançons de pel.licules de cinema de gènere de totes les dècades. Regularment anirem ampliant aquesta llista per a entre tots crear la millor compilació possible.

 

 

Llarga vida al terror, llarga vida a la música!

Nou Premi a la Millor Banda Sonora i llista terrorMolins a Spotify

Molins 2019 |