Presentem en exclusiva una petita obra d’art inèdita com a homenatge a Chicho Ibáñez Serrador. Es tracta del curtmetratge Juego de niños, realitzat per Paco Ruíz, que va servir de base per a l’espot oficial del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei de 2009.

S’hi pot veure com el curt ret homenatge a la famosa pel·lícula ¿Quién puede matar a un niño?, del director uruguaià i madrileny d’adopció, que vam projectar en 2002. En el seu curt, el cineasta Paco Ruíz ens dóna la seva visió particular del clàssic de 1976 amb localitzacions de Molins de Rei i aportant un gran talent cinematogràfic. Tot dins del marc del leitmotiv del terrorMolins 2009: els nens en el gènere de terror.

¿Quién puede matar a un niño? és una pel·lícula espanyola de 1976, dirigida per Narciso Ibáñez Serrador, basada en la novel·la El juego de los niños de Juan José Plans i amb música de Waldo de los Ríos. Va ser la segona i darrera cinta dirigida per Ibáñez Serrador. Actualment, aquest llargmetratge és un dels més celebrats del gènere de terror del cinema espanyol.

Igual que la mítica pel·lícula, aquest curt Juego de niños té també elements del gran Alfred Hitchcock i de la pel·lícula El pueblo de los malditos (Village of the Damned, 1960) de Wolf Rilla.

Paco Ruíz va nèixer a Múrcia en 1983, és graduat en direcció de fotografia per l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), director del curtmetratge Insidia i realitzador dels spots del terrorMolins des de 2006.

Des del Festival volem retre aquest petit homenatge al mestre Chicho i fer conèixer aquesta joia, Juego de niños, de Paco Ruíz, a qui agraïm el seu compromís permanent amb el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.
 
 
Juego de niños, de Paco Ruíz a Chicho Ibánez Serrador

Juego de niños, de Paco Ruíz a Chicho Ibánez Serrador

Historia |