Braindead, de Peter Jackson

Presentada per Diana Peñalver

Diana Peñalver (Sevilla, Espanya, 1965)
Ha treballat a les ordres de directors com Miguel Picazo (Extramuros, 1985), Vicente Aranda (Tiempo de silencio, 1986; El Lute: camina o revienta, 1987), Fernando Trueba (El año de las luces, 1986), Luis García Berlanga (Moros y cristianos, 1987), Jaime Chávarri (Las cosas del querer, 1989) o José Luis Garci (Canción de cuna, 1994). Evidentment també a Braindead (1992), de Peter Jackson.

Títol original: Braindead (Dead Alive)
Any: 1992
Durada: 104 min.
País: Nueva Zelanda
Direcció: Peter Jackson
Guio: Peter Jackson, Stephen Sinclair, Fran Walsh
Música: Peter Dasent
Fotografia: Murray Milne
Intèrprets: Timothy Balme, Diana Peñalver, Fran Walsh, Elizabeth Moody, Ian Watkin, Stuart Devenie, Brenda Kendall, Peter Jackson, Stephen Papps
Productora: Wingnut Films

Sinopsi: Un científic descobreix a Skull Island un exemplar molt estrany de bufó rata al qual acompanya una terrible maledicció, segons els nadius. L’exemplar és traslladat a Nova Zelanda per al seu estudi. D’altra banda, Lionel és un jove que viu amb la seva insuportable mare, que no aprova la relació que acaba de començar amb Paquita, la filla del botiguer. Quan els dos enamorats realitzen una visita al zoològic, ella els vigila en secret, i serà mossegada per l’animal oposat a l’illa. A poc a poc, la mare de Lionel es va convertint en una espècie de zombie, assedegada de carn, i que converteix en zombie a tot el que ataca.

Braindead (1992)

Braindead (1992)

Films Molins 2019 |