Mutant Blast, de Fernando Alle

Sessió Brigadoon en col·laboració amb el Festival de Sitges

Títol original: Mutant Blast
Any: 2018
Durada: 83 min.
País: Estats Units
Direcció: Fernando Alle
Guió: Fernando Alle, Adrián Cardona, Alex Duda, Adrián Cardona (Idea: Adrián Cardona)
Música: Antoni Maiovvi
Fotografia: André Mendes
Intèrprets: Pedro Barão Dias, Maria Leite, Joaquim Guerreiro, João Vilas, Mário Oliveira, Clemente Santos, Francisco Afonso Lopes, Mauro Hermínio, Sofia Reis, Pedro Caseiro, Joao Gualdino, Paulo Alexandre Firmino, Ricardo Machado, Matilde Jalles, Fernando Ramos, Vanda R. Rodrigues, Ricardo Salgado
Productora: Coproducció Estats Units-Portugal; Alle Films / Troma Films
Distribució: Troma Films

Sinopsi: La Maria, una dona soldat que no coneix la por, i en TS-347, un home amb de força sobrehumana, són perseguits per un grup terrorista responsable de realitzar experiments científics que han donat com a resultat una apocalipsi zombie. Pel camí coneixen a Pedro, un home poc ambiciós que pateix una ressaca terrible. Junts tractaran de fugir cap a un lloc segur, però hauran d’enfrontar-se a una sèrie de complicacions, entre les quals destaca la presència d’una bomba nuclear.

Mutant Blast, de Fernando Alle

Films Molins 2019 |