Scare Package, de Aaron B. Koontz

Títol original: Scare Package
Any: 2019
Durada: 104 min.
País: Estats Units
Directors: Emily Hagins, Chris McInroy, Noah Segan, Courtney & Hillary Andujar, Anthony Cousins, Baron Vaughn, Aaron B. Koontz, Mali Elfman
Guió (concepte): Cameron Burns, Aaron B. Koontz
Fotografía: Kalilah Robinson
Efectes especials: Chelsea Hernandez, Tate Steinsiek
Intèrprets: 
Baron Vaughn, Noah Segan, Chase Williamson, Dustin Rhodes, Diva Zappa, Jeremy King, Zoe Graham, Toni Trucks, Melanie Minichino, Hawn Tran, Jon Michael Simpson, Byron Brown, Allan McLeod, Jocelyn DeBoer, Joe Bob Briggs, Josephine McAdam, Kirk C. Johnson, Chelsey Grant, Luxy Banner
Producció: Paper Street Pictures

Sinopsi: 8 Directors. 8 Divertides Visions de Terror. 0 Mòbils funcionant. En Chad Buckley és un fan del terror i se sent sol. Passa als dies al seu videoclub que lluita per no tancar, on discuteix amb els seus únics clients, els habituals. Quan arriba en Hawn buscant feina, en Sam li enseña les Regles del Terror.
 
Scare Package webpage
@scarepackage
Scare Package’s Facebook
 
Scare Package, de Aaron B. Koontz

Scare Package, d’Aaron B. Koontz

Films Molins 2019 |