We Summon the Darkness, de Marc Meyers

Títol original: We Summon the Darkness
Any: 2019
País: Estats Units
Direcció: Marc Meyers
Guió: Alan Trezza
Fotografia: Tarin Anderson
Intèrprets: Alexandra Daddario, Keean Johnson, Johnny Knoxville, Logan Miller, Maddie Hasson, Amy Forsyth, Alison McAtee, Austin Swift, Tanner Beard, Dennis Scullard, Erik Athavale, Steve Pacaud, Carlo Harrietha, Jean-Mathieu Bérubé, Nathan Michael Fletcher, Derek James Trapp
Productora: Common Enemy / thefyzz / Magna Entertainment / LB Entertainment / Iconic Media One / Nightshade Entertainment

Sinopsi: Any 1988. Els habitants dels Estats Units estan aterroritzats per una sèrie d’assassinats satànics que s’han comès al llarg del país, i els responsables dels quals semblen ser assistents a concerts de heavy metal. Tres noies en la seva vintena, Alexis, Val i Beverly, coneixen tres nois, Mark, Kovacs i Ivan, durant un concert i decideixen acudir junts a la casa d’estiueig de l’Alexis. Allí, els nois descobriran que, lluny de ser les amants del rock que havien dit ser, al grup de noies l’apassiona una cosa molt més sòrdida i terrorífica que la música.

We Summon the Darkness, de Marc Meyers

Films Molins 2019 |