Us presentem l’Espot de la 38a edició del terrorMolins realitzat un any més pel cineasta Paco Ruiz, responsable de la realització de l’espot del Festival des de 2006. Res millor que unes paraules del propi director per a explicar l’origen del mateix.

Per a aquesta edició, he comptat amb el gran talent de l’animador Sergi Rejat i la il·lustradora Blanca Cuadreny. El disseny de so és a càrrec de Eloy Rodríguez. Hem donat un gir de 360 graus per a explorar el llenguatge de l’animació i endinsar-nos en l’art surrealista. El concepte de l’abstracte, de la forma sense forma, la transformació, l’efímer. Hi ha referències a Dalí, Jodorowsky, Buñuel, Lynch, i fins i tot a Pink Floyd o La Cosa de Carpenter.

Paco Ruiz és graduat en direcció de fotografia per la ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), ha exercit de realitzador, muntador, escriptor i director de fotografia. És el responsable dels nostres espots des de 2006 i director del documental “30 anys de Festival de Molins de Rei“.

Spot terrorMolins 2019

Molins 2019 |