The Wretched, de Brett Pierce & Drew T. Pierce

Títol original: The Wretched
Any: 2019
Durada: 95 min.
País: Estats Units
Direcció: Brett Pierce, Drew T. Pierce
Guión: Brett Pierce, Drew T. Pierce
Música: Devin Burrows
Fotografia: Conor Murphy
Intèrprets: John-Paul Howard, Piper Curda, Azie Tesfai, Kevin Bigley, Zarah Mahler, Richard Ellis, Tug Coker, Gabriela Quezada Bloomgarden, Jamison Jones, Ja’layah Washington, Amy Waller, Madelynn Stuenkel, Alexandria Barron, Blane Crockarell, Ross Kidder, Eric Guenter Weber, Judah Abner Paul, Kasey Bell
Productora: Cailleach Productions

Sinopsi: Un adolescent molt valent que tracta de superar la separació dels seus pares es veu immers en una lluita contra una bruixa de més de mil anys, i que viu sota la pell de la seva anciana veïna.

The Wretched, de Brett Pierce i Drew T. Pierce

The Wretched, de Brett Pierce & Drew T. Pierce

Films Molins 2019 |