Per quart any consecutiu, Terror Molins inclou entre les seves activitats la celebració d’un Room Escape de gran format. Serà el proper 9 de novembre a la Sala Gòtica i, com sempre, tindrà una temàtica relacionada amb el leitmotiv del festival de 2019.

Com novetat, aquest any es faran dues sessions consecutives de gran format, a les 10.30h i les 12.30, amb 40 places per cada sessió.

“Red Molins, història d’un crim” dóna argument a un relat ambientat en l’actualitat, però amb una evident relació amb un dels films més destacats d’aquesta edició, Blue Velvet. El Room Escape gira entorn a un assassinat a Molins de Rei. L’agent Albert Sunyé ha assumit la investigació del cas, que ven aviat el durà cap a la Sala Gòtica per buscar-hi respostes. Durant els 60 minuts de missió, els participants aniran descobrint pistes de la investigació que evocaran l’aclamat film de David Lynch.

Les places són limitades i tenen un preu de 20€ per persona, i amb el total de participants es formaran equips per jugar. En el moment de la inscripció podeu indicar que voleu formar equip amb altres persones. Els equips seran d’un màxim de 8 persones i s’aniran completant a mida que hagi inscripcions, amb l’opció d’unir petits grups o inscripcions individuals.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer des de:

Formulari online a bit.ly/escapemolins2019. Un cop completada, rebreu instruccions per confirmar la reserva i fer efectiu el pagament.

Enviant un e-mail a info@beteam.es amb els noms dels participants

Trucant o enviant un missatge whatsapp al 644728242

escape room terrormolins 2019

Room Escape: Red Molins

Molins 2019 |