The Dark, de Justin P. Lange a la SECCIÓ MOVISTAR+

 The dark
(2018) on IMDb

Títol original: The Dark
Any: 2018
Durada: 95 min
Pais: Austria
Direcció: Justin P. Lange, Klemens Hufnagl
Guio: Justin P. Lange
Fotografia: Klemens Hufnagl
Intèrprets: Nadia Alexander, Toby Nichols, Karl Markovics, Margarete Tiesel, Dan Beirne, Sarah Murphy-Dyson, Dylan Trowbridge, Scott Beaudin, Chris Farquhar
Productora: Dor Film Wie, First Love Films

Sinopsi: Una noia sobreviu en un bosc després d’haver estat assassinada temps enrere. Amb un rostre deformat pel maltractament que va sofrir, és conscient que mai podrà abandonar la zona en la qual es troba, per la qual cosa s’alimenta de tot el que s’endinsa en la seva “llar”. Un dia, un assassí en sèrie que fuig s’ensopega amb ella, convertint-se així en la seva última víctima. No obstant això, la jove no compta que, en el maleter del seu vehicle, s’amaga un noi que estava a punt de sofrir les mateixes penúries que ella.

The Dark, de Justin P. Lange

Films Molins 2019 |