Extra Ordinary, de Mike Ahern a la SECCIÓ MOVISTAR+

 Extra Ordinario
(2019) on IMDb

Títol original: Extra Ordinary
Any: 2019
Durada: 94 min
Pais: Irlanda
Direcció: Mike Ahern, Enda Loughman
Guió: Mike Ahern, Demian Fox, Maeve Higgins, Enda Loughman
Música: George Brennan
Fotografia: James Mather
Intèrprets: Maeve Higgins, Barry Ward, Will Forte, Claudia O’Doherty, Jamie Beamish, Terri Chandler, Risteard Cooper, Emma Coleman, Carrie Crowley, Mary McEvoy, Sarah O’Farrell, Agatha Ellis, Jon Cheung, Valerie O’Connor, Siobhan McSweeney, Paul Holmes, Eamon Morrissey, Daniel Reardon, George Brennan

Sinopsi: Rose, una dolça i amable instructora de conducció, ha d’emprar els seus talents sobrenaturals per a salvar a la filla de Martin, que comparteix els seus mateixos trets de personalitat, d’una estrella del rock que planeja utilitzar-la com a part d’un pacte satànic per a recuperar la seva fama perduda.

Extra Ordinary, de Mike Ahern

Films Molins 2019 |