El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ofereix en aquesta edició 2019 una Mostra de curtmetratges en col·laboració amb el segell Blood Window. L’acte tindrà lloc a la segona seu del terrorMolins, la Sala Gòtica, el dijous 14 de novembre a les 20:00h

Sesión de cortos Blood Window

Blood Window és una plataforma d’esdeveniments orientats a la comercialització i promoció de continguts audiovisuals de cinema de gènere fantàstic iberoamericà. El segell Blood Window té com a objectiu identificar i destacar l’emergent producció anual de continguts audiovisuals de terror, ciència-ficció, acció, suspens i altres relacionats amb el cinema fantàstic de la regió.

Blood Window es una plataforma de eventos orientados a la comercialización y promoción de contenidos audiovisuales de cine de género fantástico iberoamericano. El sello Blood Window tiene como objetivo identificar y destacar la emergente producción anual de contenidos audiovisuales de terror, ciencia ficción, acción, suspenso y otros relacionados con el cine fantástico de la región.

Los cortos que se van a proyectar son:

    Black Water – 7min
  • La solapa – 16min
  • Morirán los niños – 21min
  • Señor del tiempo – 11min
  • Wicca – 15min

Sessió de curts Blood Window

Molins 2019 |