1. Durant els últims anys, el terror ha anat guanyant terreny per a ser una cosa comuna dins del mainstream. Si alguna cosa ha ajudat a això ha estat la televisió, aquest mitjà de comunicació ideat per a entretenir a les masses que ha aconseguit portar l’horror a primera línia de batalla. Les sèries de gènere no són patrimoni exclusiu de l’actualitat, però algunes de les quals avui dia triomfen com ho feien les d’antany, arriben a aconseguir un estatus de fenomen de culte que mou a l’audiència a una escala internacional.

La presentació del llibre tindrá lloc a La Sala Gótica el dimecres 13 de novembre a les 21.30 amb la presencia d´Antonio Rosa, Xavi Sánchez i Javi Parra


Donant el lloc que es mereix a aquestes sèries de terror que tant han aportat al gènere, per les pàgines de Terror en sèrie circularan demogorgons, caragols gegants, el misteri de Laura Palmer, les possessions de l’Exorcista, invasions extraterrestres, mansions encantades, assassins en sèrie, universos paral·lels i llegendes urbanes que cobren vida.

Noms clau com els de David Lynch, Alfred Hitchcock, Guillermo del Toro, Steven Spielberg, Lars Von Trier o Alfonso Cuarón, seran els qui formin part del reguitzell d’autors que han deixat clar que el terror no és només una cosa exclusiva del cinema, ja que la pantalla petita ens ha donat grans regals que aquí recopilem. El llibre està coordinat per Antonio Rosa Lobo i inclou textos de Jorge Loser, Javier Parra i Xavi Pons, reconeguts experts en aquesta matèria.

Terror en sèrie: De «Alfred Hitchcock presenta» a «Stranger Things» ja està a la venda en llibreries i grans superfícies. I si compres el teu exemplar en heroesdepapel.es t’emportaràs de regal un marcapáginas i dues fantàstiques xapes amb els rostres de dos personatges icònics de les sèries de terror: Laura Palmer, Twin Peaks, i Rod Serling, de Twilight Zone.

Presentació del llibre Terror en Serie

Molins 2019 |