Un any més posem en marxa el nostre Concurs internacional de Curtmetratges de Terror del Terrormolins. Des d’avui i fins el 15 d’agost podeu enviar els vostres treballs a través de les plataformes Filmfreeway i Festhome

Recordeu que les pel·lícules no poden superar el 18 minuts de durada i que les obres han d’estar englobades dins del gènere de terror en qualsevol de les seves vessants i subgèneres i, per descomptat, en qualsevol idioma.
Podeu consultar les bases detallades del concurs i la dotació de premis en aquest enllaç.

 

Tots els curts seleccionats a la Secció Oficial seran projectats en la sessió de curts del Festival que tindrà lloc a la seu principal del Festival, el Teatre de la Peni. Sens dubte, es tracta d’una de les sessions més exitoses del Festival en què el públic gaudeix de la projecció de totes les peces seleccionades.

Els curts seleccionats a Secció Oficial optaran també al Premi Melies de Plata al Millor Curt 2020 que atorguem com a membres de la Melies Festivals Federation – MFF.

Com a festival de referència mundial en el gènere de Terror, estimem i cuidem el món del curtmetratge i, per això, us animem a que envieu els vostres treballs.

Festhome

FilmFreeway

Concurs de curtmetratges de terror del terrorMolins 2020

Molins 2020 |