Amb motiu de la celebració d’aquest Sant Jordi a casa, el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei anuncia la publicació en obert del recull de tots els relats premiats durant la història del Concurs de Microrelats de Terror que organitza en col·laboració amb la Biblioteca el Molí, abans Biblioteca Pau Vila, i l’Ajuntament de Molins de Rei.

 
e-book_terrormolins
 
Un concurs literari que va arrencar el 2007, ja fa més d’una dècada. Un concurs viu que ha anat evolucionant paral·lelament al festival i a la nostra societat. Són molts els canvis que ha experimentat el concurs en aquests darrers dotze anys, malgrat això sempre ha mantingut intacte els seu esperit i objectiu fonamental: fomentar la creació literària i el gust per la literatura de terror.
 

DESCARREGA EL LLIBRE en pdf, GRATUÏT!

 
Aquest projecte és hereu de la gran experiència que va suposar la edició limitada del Recull de relats (2004-2011) del Festival Cinema de Terror de Molins de Rei. Un llibre que avui ja és impossible de trobar a les llibreries i que va rebre molt bones crítiques. L’objectiu d’aquesta nova publicació és donar a conèixer la gran qualitat de relats i la diversitat d’autors que han estat premiats durant la llarga vida del concurs, alguns dels quals han desenvolupat una important trajectòria literària. No podia ser d’una altra manera, el pròleg està signat per Lluís Rueda, escriptor, guionista, analista cinematogràfic i director de l’editorial Hermenaute.

Microrelatos de terror 2004-2019

El Festival sempre ha apostat pel terror com un gènere total que explora els límits de la realitat i trenca els arquetips morals. Els microrelats que trobareu en aquest llibre són un mitjà privilegiat per experimentar el terror des dels límits del llenguatge i de la imaginació. Nosaltres posem el terror, vosaltres els límits. Si us atreviu, endinseu-vos-hi.
 

DESCARREGA EL LLIBRE en pdf, GRATUÏT!

 
IMG_9406 A més com a valor afegit, el llibre compta amb la magnífica locució d’alguns dels relats realitzada per l’equip de Ràdio Molins de Rei. Els podeu identificar amb aquest símbol, prement el mateix podreu gaudir de l’estupenda i terrorífica experiència d’escoltar-los.

Llibre de Microrelats de Terror del terrorMolins

Molins 2020 |