En aquests últims 13 anys el Festival de Cinema de terror de Molins de Rei ha comptat amb la inestimable direcció del nostre gran amic Albert Galera. Li desitgem molta sort en els seus nous projectes futurs i li agraïm infinitament tota la gran tasca realitzada.

Quan l’Albert va entrar a formar part de l’organització del Festival venia avalat per una intensa carrera connectada al cinema en tots els seus àmbits. Ningú perdia; en aquests 13 anys s’ha demostrat que la seva admissió era més què encertada. Han estat anys emocionants en què el nivell cinematogràfic del festival ha anat en augment i la passió que el propi Albert ens transmet, i que ell mateix reivindica, ha estat una continua explosió de sensacions. Tots som substituïbles, és clar, però el què no es pot canviar és el tarannà personal i intransferible. I, d’això, l’amic Albert en va sobrat. Gràcies company, sempre seguirem a la teva disposició.

Roger Sàbat, Coordinador del terrorMolins

38ª Edició, Terror Molins

 

A partir d’aquesta edició la direcció del terrorMolins serà a càrrec d’Omar Parra i Javier Rueda i la subdirecció de Glòria Massana.

Omar Parra

OmarP

 

Membre de la secció de programació de llargmetratges a TerrorMolins des de 2013, on també ha dut a terme feines d’atenció a convidats. En 2018 pren les regnes de la segona seu del festival, La Sala Gòtica, i en 2019 passa a ser subdirector del Festival. En l’actualitat s’encarrega de la programació i l’atenció a convidats del festival Sombra de Cine Fantástico Europeo de Murcia. Ha estat programador i encarregat d’atenció a convidats al Festival de Terror de Sabadell entre 2015 i 2017.
Ha fet de jurat a diversos festivals de caràcter nacional i internacional i, des de 2018, s’encarrega de la selecció de projectes a Blood Window. Responsable de l’àrea de festivals i crític al portal especialitzat en cinema de gènere TerrorWeekend, també col·labora al podcast TerrorWeekend Radio Show.

 

Javier Rueda

javi-rueda-1x1

Productor, director, exhibidor i analista cinematogràfic. President d’Aved Producciones des de 2003, associació productora independent sense ànim de lucre enfocada a l’activisme cultural i social, amb la que he dut a terme més de 200 projectes, incloent-hi 14 llargmetratges. Cofundador del Zumzeig Cinecooperativa, un projecte de sala de cinema cooperativa i sense ànim de lucre reconegut pel seu caràcter innovador i la seva estructura participativa horitzontal i democràtica, creat a Barcelona en 2016.
Jurat a festivals internacionals i coautor de dos llibres d’assaig cinematogràfic. Ponent en diversos tallers i taules rodones. Coordinador des de 2017 de la Jornada Professional del terrorMolins, un espai orientat a noves autories per a la creació de xarxes, maduració de projectes i intercanvi i millora de coneixements. Des de 2018, forma part de l’equip impulsor del projecte de sensibilització We Exist Tour Project. S’orienta principalment a projectes que tinguin sòlids aspectes socials, culturals i artístics.

Glòria Massana

GLÒRIA-MASSANA-02-560x747

Llicenciada en Humanitats per la UPF i Màster en Gestió Cultural per la UdG-UIB-UOC. Organitza la Mostra de Curtmetratges de creació local KURTINSTANT a la Biblioteca el Molí de Molins de Rei, on treballa des de 2004. Programadora i responsable de continguts web del Cineclub Hal 2002 de Molins de Rei. Responsable del Concurs de Microrrelats de Terror i de les activitats educatives i infantils del terrormolins, també ha col·laborat amb la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.
Des del 2012 desenvolupa diferents tasques de coordinación d´activitats relacionades amb cultura audiovisual -cursos, tallers, ponències- i amb l’adquisició de contingut cinematogràfic, tant a diferents xarxes de biblioteques públiques com a jornades organitzades per institucions especialitzades (COBDC i FESABID). Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB, Postgrau en Mediació pel Foment de la Lectura per la UB-IL3 i Postgrau en Prescripció Lectora per la UB. S’orienta principalment als projectes relacionats amb l’aprenentatge i la difusió del cinema per a totes les edats.

Nova direcció del terrorMolins

Molins 2020 |