Come True, d’Anthony Scott Burns

Secció Being Different

Títol original: Come True
Any: 2020
País: Canadá
Direcció: Anthony Scott Burns
Guió: Anthony Scott Burns, Daniel Weissenberger
Música: Anthony Scott Burns, Pilotpriest, Electric Youth
Fotografía: Anthony Scott Burns
Intèrprets: Landon Liboiron, Skylar Radzion, Tiffany Helm, Julia Sarah Stone, Tedra Rogers, Chantal Perron, Michelle Rios, Marla Renae, Carlee Ryski, Caroline Buzanko, Elena Porter, Kaya Coleman, Orin McCusker, Pamela Parker, Steve Tsang
Productora: Copperheart Entertainment

Sinopsi: Una adolescent rebel atormentada per somnis foscos espera que un estudi del son universitari l’ajudi finalment a desfer-se dels malsons, però en canvi es converteix en el canal cap a un horrorós descobriment …

C24C9E91-9194-4F81-B269-B34442CBC2E0

Come True, d’Anthony Scott Burns

Films Molins 2020 |