Train to Busan 2: Peninsula, de Yeon Sang-ho

Secció Oficial

Títol original: Train to Busan 2: Peninsula
Any: 2020
Durada: 114 min.
País: Corea del Sud
Direcció: Yeon Sang-ho
Guió: Yeon Sang-ho, Park Joo-suk
Música: Young-gyu Jang
Fotografia: Lee Hyung-deok
Intèrprets: Gong Yoo, Choi Woo-sik, Mason Elston Cook, Jeong Yu-mi, Kim Soo-an, Dominic Scott Kay, Ha Ji-won, Wyatt Oleff, Song Ji-hyo, Bae Suzy, Park Bo-yeong, Owen Vaccaro, Kim So-hyun, Park Shin-hye, Song Joong-ki, Park Hae-Il, Doo-Joon Yoon, Min-Ah Park, Chan-Hee Kang
Productora: Next Entertainment World, Blumhouse Productions, RedPeter Film

Sinopsi: Després que la infecció que es va estendre fa 4 anys, només algunes parts de Corea del Sud romanen resguardades, encara que la Península de Busan és l’única part on poden buscar refugi els coreans, molts encara mantenen l’esperança de ser rescatats per ajuda internacional.

train-to-busan-2-peninsula-film-poster-1-terrormolins-2020

Train to Busan 2: Peninsula, de Yeon Sang-ho

Films Molins 2020 |