Després de l’anunci del leitmotiv del Festival i la confirmació de les primeres pel.lícules, arriba un dels moments més especials per a nosaltres, la presentació del pòster oficial, obra del dissenyador gràfic Joan Jarque. Com ja sabeu el leitmotiv d’aquesta edició és Nature Revenge: Human Extinction i en aquest concepte es basa el pòster del terrorMolins 2020.

 

Aquest any, aprofitant el leitmotiv, inspirat en el terror catastrofista i en els perills de la naturalesa, hem optat per un estil collage que recorda les il·lustracions dels anys 50 i que ens transporta a al cine clàssic. S’han emprat diversos elements de la natura com ara els animals, les plantes i les catàstrofes climàtiques. L’espectador pot quedar-se en la imatge global i buscar els secrets amagats dins d’aquesta composició tant particular.

Joan Jarque

 
cartell-terrormolins-2020-poster-def
 
Joan Jarque, fill de la vila de Molins, es defineix com un dissenyador multidisciplinar enamorat del disseny gràfic, de la comunicació visual i del cinema del terror. Actualment s’està especialitzant en tècniques d’animació i mapping. Col·labora amb diverses empreses com a dissenyador gràfic i consultor de comunicació empresarial . La seva implicació al festival comença l’any 2014 fent de traductor i actualment és un dels dissenyadors que hi col·laboren tant en la comunicació del propi com en la realització dels mappings durant els 10 dies que dura el  certàmen.. La seva relació amb el terrorMolins començà l’any 2001 assistint al festival amb els seus pares, grans amants també del festival. Està clar que el terror el porta als gens.

Poster terrorMolins 2020

Molins 2020 |