“La naturaleza se rebela” és el títol del llibre oficial del Festival de Terror de Molins de Rei 2020 realitzat en col·laboració, per cinquè any consecutiu, amb Editorial Hermenaute.

“La naturaleza se rebela” aborda la temàtica cinematogràfica del “ecoterror” o “terror ecològic”, pel·lícules que mostren tot allò natural -ja sigui entès com extern o no a l’ésser humà- d’una manera que provoca en l’espectador sensacions d’horror, desassossec, incomoditat o preocupació. El projecte està coordinat pel codirector artístic del TerrorMolins Javier Rueda, prologat pel periodista i crític de cinema Àlex Gorina i compta amb les firmes de Guillermo Triguero, Gerard Fossas, Patricia Clapés-Saga, Marta Torres, Sandra S. Lopera i Carles M . Agenjo.

Adquireix-lo a la web de la Editorial Hermenaute

La coberta del llibre és obra de l’il·lustrador Joan Jarke.
75FA2263-C88A-4039-852D-207B9D3EE0EF

Llibre del terrorMolins 2020

Molins 2020 |