Sky Sharks, de Marc Fehse

Secció Videodrome online FILMIN

Título original: Sky Sharks
Año: 2020
Duración: 90 min.
País: Alemania
Dirección: Marc Fehse
Guion: Marc Fehse, Carsten Fehse, A.D. Morel
Fotografía: Olaf Markmann, Marco Riedl
Reparto: Cary-Hiroyuki Tagawa, Naomi Grossman, Tony Todd, Robert LaSardo, Asami, Amanda Bearse, Nick Principe, Lar Park-Lincoln, Dave Sheridan, Micaela Schäfer, Lynn Lowry, Ralf Richter, Tobias Schenke, Michaela Schaffrath, Eva Habermann, Charles Rettinghaus, Nick Dong-Sik, Barbara Nedeljakova, Travis Love, Mick Garris, Detlef Bothe, J. LaRose, Yan Birch, Dominic Brunt, Mathis Landwehr, Kurando Mitsutake, Nick Cornwall, Désirée Giorgetti (Voz: Diana Prince, Gregory Paul Smith)
Productora: Fuse Box Films, Slice Production Studios

Sinopsi: A profunditats de l’oceà Àrtic roman un laboratori abandonat en el qual els nazis van desenvolupar una increïble i brutal arma secreta durant els últims mesos de la Segona Guerra Mundial. Una expedició desperta accidentalment un exèrcit letal de taurons zombis voladors manipulats genèticament, així com superhomes, que solcaran els cels buscant venjança contra qualsevol avió que es trobin en el seu camí. Un comando d’elit és enviat per a aturar aquesta amenaça i acabar amb els taurons voladors que volen conquistar els cels.

Sky_Sharks-836925235-large

Sky Sharks, de Marc Fehse

Films Molins 2020 |