History of the occult, de Cristian Ponce

Secció Videodrome online FILMIN
Videodrome: Think

Títol original: Historia de lo oculto
Any: 2020
Durada: 80 min.
País: Argentina
Direcció: Cristian Jesús Ponce
Guió: Cristian Jesús Ponce
Música: Marcelo Cataldo
Fotografía: Franco Cerana, Camilo Giordano
Intèrprets: Germán Baudino, Casper Uncal, Hernán Bengoa, Juanjo Suker, Mario Lombard, Agustín Recondo, Pedro Saieg, Nadia Lozano, Victor Díaz, Cristian Salgueiro, Alex Abdeneve, Lucia Arreche, Victoria Reyes, Raúl Omar García, Hernán Altamirano
Productora: Tangram Producciones

Sinopsi: Falten 60 minuts per a l’última transmissió de Midnight, el programa de periodisme més famós de la televisió. Aquesta nit és Adrian Marcato, qui podria exposar una conspiració que vincula al Govern amb un Aquelarre real.

Historia de lo oculto

History of the occult, de Cristian Ponce

Films Molins 2020 |