Reel 2, de Chris Good Goodwin

Secció Videodrome online FILMIN
Videodrome: Extreme
Premiere Europea

Títol original: Reel 2
Any: 2020
Durada: 104 min.
País: Estats Units
Direcció: Chris Good Goodwin
Guió: Chris Good Goodwin
Música: M.K.D.R.
Fotografía: Chris Good Goodwin
Intèrprets: Stephanie Jaskot, Octavia Kaliszak, Michael Lake, Tylan Essery, Peter Hodgins, Matt Sawyers, Jacob Brien, Adrian Pavone, John Cianciolo, Allisha Pelletier, Lindy Saldova, Magalie R Bazinet, Lisa Nichole Young, Krista Barzso
Productora: Hidden Horizons

Sinopsi: Després de ser convençut de que la seva primera pel·lícula, REEL, no va ser un èxit perquè el protagonista era un home, el director SlasherVictim666 fa la seva missió personal el trobar la dona perfecta per protagonitzar REEL 2.

Reel 2

Reel 2, de Chris Good Goodwin

Films Molins 2020 |