Victim of Love, de Jesper Isaksen

Secció Videodrome online FILMIN
Videodrome: Obscure

Títol original: Victim of Love
Any: 2019
Durada: 95 min.
País: Dinamarca
Direcció: Jesper Isaksen
Guio: Jesper Isaksen
Música: Soren Haahr
Fotografía: Mathias Tegtmeier
Intèrprets: Rudi Köhnke, Siff Andersson, Louise Cho, Paw Terndrup, Jens Blegaa, Sabrina Ferguen
Productora: Bleed For This Picture

Sinopsi: En Charly està buscant la seva núvia americana, l’Amy, que va desaparèixer sota circumstàncies misterioses durant una estada de vacances a un hotel en Copenague. Uns quants mesos més tard en Charly decideix visitar de nou l’hotel per solucionar el misteri d’una vegada per totes. Tanmateix, la investigació d’en Charly descarrila ràpidament per causa d’una la misteriosa recepcionista, la Felicija, i de l’enfosament progressiu del seu propi criteri, que acabaran convertint la situació en un malson fantasmagòric.

Victim of Love

Victim of Love, de Jesper Isaksen

Films Molins 2020 |