Un any més agraïm als nostres patrocinadors oficials la seva participació i implicació en el terrorMolins. El canal DARK ens acompanya en aquesta nova edició del Festival que celebrarem del 6 al 15 de noviembre.

 

dark

 

DARK és un canal de televisió reconegut i guardonat tant dins com fora del nostre país. La seva programació inclou tant sèries i minisèries del gènere (Zomboat!, Hemlock Grove, Slasher, Cuentos para un viernes noche, Wolf Creek, Crows Blood) com pel·lícules per gaudir passant por (Eden Lake, El habitante incierto, The Ring, The Nun’s Curse, Dark).

El canal també combina humor i terror i ofereix títols de tots els racons del món; sagues reconeixibles pels espectadors més habituals del terror (Halloween, Insidious, Sinister); el cine més gore, visceral i transgressor (All Cheerleaders Die, Bunnyman Vengeance) així com un ample repertori de títols icònics del cine de sèrie B.

DARK patrocinador del terrorMolins 2020

Molins 2020 |