Un any més agraïm als nostres patrocinadors oficials la seva participació i implicació en el terrorMolins. La plataforma de cinema de terror PLANET HORROR ens acompanya en aquesta nova edició del Festival que celebrarem del 6 al 15 de noviembre.

planet horror

PLANET HORROR, produït per AMC Networks i Wild Duck, és la única plataforma del nostre país dedicada íntegrament al cine de terror, amb títols com ara la trilogia de Human Centipede, Bliss, Darlin’, À l’intérieur, la saga Puppet Master, Goodnight Mommy, The Eyes of My Mother, etc.

La majoria d’aquests títols han estat en diferents ediciones dels Festivals Sitges o terrorMolins. L’oferta a la carta de Planet Horror inclou una complerta cartera de pel·lícules de terror dividides per seccions (clàssics, festivals, novetats…), entre les que hi ha des de títols inèdits o desconeguts al nostre país fins cine de terror independent, pel·lis de culte i clàssics imprescindibles per als nostàlgics, sempre amb noves estrenes setmanals.

PLANET HORROR, patrocinador del terrorMolins 2020

Molins 2020 |